Fre 28dec: Sjuk med glad

28 december, 2018 0 av antonhallor

God fortsättning,

Många har på olika sätt fantastiska dagar såhär mellan jul och nyår. Vänner med ledighet och julstressen är över. Dagarna blir ljusare och snart vankas det årsskifte. I skrivande stund är jag hemma med sjukdom från mitt roliga jobb vilket gör att allmännivån på humör är låg men någonstans i själen mår jag ganska bra. Dem värsta dagarna på året är förbi. Jag har svårt för julen, så spännande tycker jag nog inte att den är. Den bästa jul jag firat var 1000mil hemifrån, med några jag inte kände, på ett nedgånget hostel i Brasilien. På plaststolar åt vi grillad kyckling och tänkte på annat. Det var en bra jul. Årets jul spenderades i skidspåret. Inget fel med det, det är nog bara dagen i sig som det är fel på. Eller så är det alla andras nivå på humör jag stör mig på. Alla har det så HIMLA bra. Det tror jag inte på. Alla kan omöjligt ha det så fantastiskt precis varje julafton. Med leenden och positivitet i ett helt dygn. Antingen har jag verkligen missat något eller så är det skenet som bedrar. Nåväl. Långt kvar till nästa julafton och det finns gott om tid till att klura ut hur den ska firas på bästa sätt. Det blir förmodligen inte i Brasilien, däremot finns det ju andra ställen på jorden.

 

Så vad har hunnits med i år?

Jobbat som: Skidinstruktör – Serveringschef – Landslagstränare – Krönikör – Skidtränare – Servitör.
Besökt: Norge – Irland – Schweiz – Frankrike – Schweiz – Irland – Nordirland.
Spenderat 4 veckor på min skrivna hemadress.
Hamnat på akuten.
Blivit lite äldre.

 

Målen med 2019. 

Flytta utomlands
Ta mig runt Vasaloppet
Tacka ja till ett vågat jobb


Det får räcka för nu. Har en del på gång.
10 dagar till tävlingspremiär i skidor.
Halvvägs in i den hetsigaste perioden som längdtränare.
Behöver bli frisk.
Jobb i sommar blir snart klart.
Har skrivit en krönika till skogssport som publiceras i början på nästa år.
Behöver städa lägenheten.
Ska inhandla skejtpjäxor, längdstavar och kanske ett par nya skidor.

 

Tack för nu!
/ Anton Hallor