Tisdag 26Juni: Nu rullar det

26 juni, 2018 0 av antonhallor

Efter några sämre dagar (egen värdering av min egna prestation) på jobbet har jag nu kommit in i det och jobbet börjar snurra på hyfsat. Rutinerna börjar sitta, jag vet vad som ska göras i vilken ordning och det blir lättare för varje dag. Det är dock fortfarande lite jobbigt de timmarna jag inte är på jobb eftersom jag ibland går runt och är nervös över hur jobbet kommer gå. Är det många bokade? Kommer vi vara tillräckligt med folk? Tänk om det går åt pipan? Vad gör jag om jag glömmer något? etc. Tankarna börjar bli färre och i mindre omfattning men dem finns där. Hoppas dem försvinner med tiden, jag håller ju fortfarande på att lär mig jobbet.

Nu är vi ganska mitt i en intensiv period, men har avklarat ett stort bröllop, en familjevecka och en midsommar. Det som väntar härnäst är Saltofolk (musikfestival) och en till familjevecka. Sen är de större evenemangen avklarade och det är dags för vanlig högsäsong. Det blir kul, ska bli skönt att få lite mer rutiner. Men rutinerna jag har nu börjar bli ganska utkristalliserade, gå upp runt 8-9, jobba från 15-23, sova vid midnatt. På ledig tid antingen träna eller umgås med mina vänner. Fast på senaste tiden har jag sett mycket serier, två rättare sagt. Hela säsongen av ”the rain” och första säsongen av ”stranger things”. Det passar mig bra med serier här uppe känns det som, då får man lämna vardagen en stund och leva sig in i en annan fiktiv värd. Det är viktigt att skärma av ibland, lätt att det blir för mycket av det goda här uppe (socialt umgänge, jag behöver vara själv ibland).

Det som dock går väldigt bra är träningen. Den följs lättast via Funbeat eller Instagram, men jag kan bjuda på några fina bilder nu tänkte jag från några av träningarna. Bloggen här kommer inte få hamna i andrahand, men den kanske kommer få bli lite reducerad i antal skrivna ord mer inlägg. Tiden finns, alla har lika mycket tid, men här uppe känns det naturligt att lägga tiden på annat. Kanske kommer jag i en period senare i sommar att värdera bloggen mer när jag behöver skriva av mig av diverse problem som brukar uppstå. Vi får se, jag lovar dock att hålla den uppdaterad, frekvent, men med lite ”lättare” inlägg. Nåväl. Tiden går. Jag börjar mitt kvällspass om 26min, så här kommer lite bilder från senaste veckan.

Det händer att man springer på fina vänner på fjället.

Sliten värre efter ett rekordförsök upp på Gierkav.

Snabba boys.

Alexander och Max. Fint!

Ute på mystur. Glad i att springa.

Utsikten från Gierkav, över sjön Langas. I mitten längst till höger i bild har vi Salto, mitt hem.

Utsikt mot Stora Sjöfallet.

Det här är mitt hem.

Hittade snö på Gierkav.

 

Tack för nu. Ses snart!
/Anton