Torsdag 7Juni: Nystart

7 juni, 2018 0 av antonhallor

Då börjar vi om igen.

Hemsidan ren, utan spam eller annat skit. Fick offra den förra helt med bilder och text för att få detta att fungera igen. Det var det värt tänker jag. Det var väldigt konsekvent söndagsinlägg tidigare, detta begränsade mig något med skrivandet, så nu tänker jag att det blir mer oregelbundet flöde av blogginlägg, men med ambitionen att göra i snitt cirka ett inlägg i veckan. Förmodligen blir de fler i början, men jag ska försöka sköta det stilrent.

Nu sitter jag i fåtöljen hemma i Hallsberg efter en god lunch och mest njuter av att bloggen rullar igen. Sen finns det andra saker att njuta av också, typ att vädret är varmt och att jag har kommit ganska långt i packningen. För det är ju faktiskt så att om 26h så rullar tåget norrut. Det som väntar är sommarjobb på fjällstationen Saltoluokta. Jobbet kommer till största delen innebära att jag får den åtråvärda uppgiften att servera gästerna där bästa möjliga service under de fina middagssittningarna där varje kväll. Det ska bli väldigt roligt, jag är mycket motiverad till att göra ett bra jobb! Det beror delvis på att jag under vistelsen i Irland mötte några servitörer som saknade ”det där”. Med besvikelse lämnade jag några restauranger, men för varje gång det hände vände besvikelsen av dålig service till ”det där kan jag fasen göra bättre själv”. Så min plan som servitör i sommar är att: Leverera! Sugen på att göra ett riktigt bra jobb alltså.

Nu ska jag fortsätta packa och mecka lite med hemsidan, på återseende!

/ Anton Hallor